presentatie counting

Stress – onzekerheid – frustratie – teleurstelling, schaamte, schuldgevoel – en al die andere emoties die ten koste gaan van levensvreugde. Hoe kom je er aan? Hoe kom je er van af?
Tip van de sluier: er mankeert niets aan je, je hebt geen aandoening of zwakte. Je mist alleen een vaardigheid.

Kom erachter hoe het zit:
Wanneer: woensdag 18 april van 1930 tot 2100
Waar: Seven Fields, Wijnhaven 36 in Rotterdam
Hoe: Interactieve presentatie “Counting” door Rob de Best
Meenemen: Jezelf
Vergoeding: € 20,-

Rob de Best mag met inmiddels ruim 16 jaar praktisch onderzoek een specialist genoemd worden op het gebied van zelfbeleving en emoties. Gebaseerd op het werk van de psycholoog en psychiater Maurice Nicoll, ontwikkelde hij in 2002 een protocol waarmee mensen zelf leerden hoe ze ongewenste emoties konden oplossen. De kern is een drietal oefeningen die vrijwel iedereen zichzelf kan aanleren. Juist hierom stelt De Best dat last hebben van stress geen aandoening of zwakte is, maar een missende competentie. Een vaardigheid die eigenlijk zo vanzelfsprekend zou moeten zijn als kunnen fietsen of zwemmen.
Karakteristiek aan zijn methode is dat het doen van de oefeningen eenvoudig te combineren is met je normale dagelijkse routine. Je hoeft er niet eerder voor op te staan, en je hebt er geen speciale plaats, kleding of attributen voor nodig.

Je bent van harte welkom! Stuur een mail naar robdebest@mac.com of een bericht naar 0653266360 en reserveer je plaats. Er is ruimte voor maximaal 12 deelnemers

Call Now Button